Aqua Blue Spa på Hotel Volcán Lanzarote

Aqua Blue Spa på Hotel Volcán Lanzarote er et utsøkt, moderne sted hvor gjestene blir transportert til en tilstand av ren avslapning.

Unn deg en oppkvikkende massasje, fra lymfedrenasje og anti-cellulitt behandlinger til refleksologi. Spesialisert terapeutisk massasje kan bidra til å lindre kroniske smerter mens sportsutøvere kan bestille en dyp massasje for å behandle spesifikke skader.

Profesjonelle terapeuter bruker en kombinasjon av søt mandel olje, aloe vera og essensielle oljer i sine behandlinger, som alle inneholder helbredende egenskaper. Kroppsbehandlinger inkluderer “Cleopatra” og “Magma” for å gjenopprette fred og velvære.

Spasenteret inneholder også et bredt utvalg av utmerkede hydroterapifasiliteter, inkludert et spektakulært boblebad med kraftige massasjedusjer, en boblende vannseng, tyrkisk bad, skotsk dusj og badstue. Kombinasjonen av varme og kalde behandlinger bidrar til å lindre stress, stimulere immunforsvaret og bedre blodsirkulasjonen, slik at du ser og føler deg strålende!

For å oppnå feilfri hud, kan du prøve en rensende peeling eller antialdringsansiktsbehandling, som tilpasses din hudtype. Skjønnhetsbehandlinger er også tilgjengelige, inkludert manikyr, pedikyr og voksing.
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.