Det här är Hotel Volcán Lanzarote

På Hotel Volcán Lanzarote finns fyra sötvattenspooler (tre uppvärmda) som flyter genom den vidsträckta trädgården. Det är César Marique som stått som inspiration för designen och poolerna liknar sjöar, fast med palmer och solsängar runt omkring.

Man kan hålla sig i trim i det fullt utrustade gymmet och spela squash, bordtennis och biljard. De gäster som vill kan också hyra cyklar, fiskespön, kajaker och snorkel-utrustning. På hotellets Aqua Blue Spa finns en härlig spa-runda och massagebehandlingar, för att man riktigt ska kunna skämma bort sig själv. De yngsta resenärerna kan ha trevligt i miniklubben och i barnpoolen. Det finns ett stort utbud av olika dagaktiviteter och kvällsunderhållning, så det finns alltid något att göra.

Den exklusiva Marina Rubicón ligger intill hotellet och här finns inte bara fritidsbåtar. Bland affärerna och nöjena kan man hitta sofistikerade restauranger och barer, designbutiker och konstgallerier. Besökare kan också använda sig av tennisbanan, följa med en utflykt i katamaran eller ubåt och lära sig någon nytt som att segla, windsurfa eller ta en dykarkurs. I marinan finns också stor plats att förtöja båtar, torrdockor och professionell båtservice.

I hotellfaciliteterna ingår dygnet-runt reception, roomservice, valutaväxling, biluthyrning, gratis parkering, tvättservice, skönhetssalong och hårfrisör. För gästerna finns internet i internet-hörnan och man kan använda gratis WiFi-uppkoppling i hotellets lobby.
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.