Gruppbokningar på Hotel Volcán Lanzarote

Den som bestämmer sig för att arrangera en bröllopsbankett utöver det vanliga eller ordna med en privat cocktail, får en oförglömlig upplevelse på Hotel Volcán Lanzarote. Här finns 6 sofistikerade utrymmen som kan anpassas allt efter önskemål och som tar emot upp till 700 gäster, med gourmet-catering och erfarna kockar. De grupper som bor på hotellet kan njuta av en utsökt service, som lyxigt boende, sportfaciliteter och en fräsch spa-anläggning.

Par som kommer på smekmånadsresa, har särskild service med välkomstdrink, mousserande vin och fruktkorg vid ankomst, champagne-middag för två och rabatter på spa-behandlingar. Hotellet passar utmärkt för par som vill ha en romantisk vistelse tillsammans.

Om man reser med små barn passar de lokala stränderna utmärkt, för havet är lugnt, stranden vit och man kan både simma och bygga sandslott. På Lanzarote finns flera familjevänliga attraktioner, som Rancho Texas park i Puerto del Carmen, Aquapark i Costa Teguise och djuphavssafari med ubåt i Puerto Calero.
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.