Hotel Volcán Lanzarote

Välkommen till ett tempel för avkoppling och lyxliv. 5-stjärniga Hotel Volcán Lanzarote (officiellt känt som Hotel Gran Meliá Volcán Lanzarote) är en inbjudande oas på södra Lanzarote, placerad alldeles vid havet nära exklusiva Rubicón Marina.

Hotellets entré är en utsökt kopia av kyrkan Nuestra Señora de Guadalupe (Vår Fru Guadalupe), som ligger i öns gamla huvudstad Teguise. Här ramar majestätiska arkader in de vitmålade rummen, där man kan koppla av i en stilfull miljö med eleganta möbler och på terrasser med skön skugga. Den enastående innergården består av vindlande vattenfall mitt bland subtropiska växter och gränsen mellan utomhus och inomhus raderas ut. Hotellet har också en låtsas-vulkan, som är en hyllning till Lanzarotes vulkaniska ursprung.

Man har utformat Hotel Volcán Lanzarote som en traditionell by på Kanarieöarna och gjort ett landskap med tre pooler, fontäner, palmer och mysiga innergårdar. Här finns ett raffinerat utbud av restauranger och barer, professionella konferensfaciliteter och en ljuvlig spa-anläggning. Hotellet passar utmärkt både för par, grupper och familjer.

Hotel Volcán Lanzarote har förstklassig gästfrihet med egen touche och hotellet erbjuder det lyxiga boendet Club Volcán, då man får tillgång till exklusiva faciliteter och särskild service på rummet. Den professionella personalen är uppmärksam och vänlig och här får man garanterat en paradis-semester.
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.