Konferens och företagsevents på Hotel Volcán Lanzarote

Konferensfaciliteterna på Hotel Volcán Lanzarote är sofistikerade och professionella, med 6 konferenslokaler för evenemang och möten.

I de luftkonditionerade, bekväma och imponerande salarna Roque Nublo kan man hålla möten för mellan 40 och 250 deltagare. Här är det högt i tak och rummen kan kombineras sinsemellan för att få plats med upp till 700 gäster.

De andra möteslokalerna i hotellet har luftkonditionering och dagsljus och passar för lite mindre sammanhang med maximalt 80 gäster. Salón Yaiza har vacker utsikt över Marina Rubicón, medan det är utsikt över hotellets trädgård från Salón Bocaina och Tinajo.

Alla möteslokaler kan anpassas efter individuella önskemål och arrangeras i teater-, styrelse- eller bankettsittning. Allt efter behov går det också att beställa AV-utrustning, datorer, skrivare, projektorer, översättningsservice och videokonferens-utrustning.

Konferensdeltagarna har också tillgång till ett stort utbud av olika aktiviteter och gourmet-restauranger på hotellet. Den proffsiga personalen kan hjälpa till att planera och samordna evenemanget, då man också får assistans med boende, parkering och catering för affärsluncher och cocktailpartyn. Alla typer av evenemang, från styrelsemöten till flotta banketter, är i goda händer på Hotel Volcán Lanzarote.
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.