Restauranger och barer på Hotel Volcán Lanzarote

På Hotel Volcán Lanzarote kan man smaka på internationella rätter, traditionella kanariska specialiteter och har finns ett aptitretande utbud av snacks och drinkar.

La Florida
Huvudrestaurangen med buffé är rymlig och har generöst med dagsljus och utsikt över poolen. Här dukas det upp både lokala och internationella rätter till frukost och middag, det bjuds på matlagningsdemonstrationer och temabufféer, liksom grillad, färsk fisk och kötträtter.

Frukost mellan 07:30–10:30
Middag mellan 19:30–22:30

Kazan
Njut av sköna vyer när solen går ner över Marina Rubicón och pröva på utsökta japanska smaker och ett läckert utbud från det asiatiska köket.

Öppettider 18:00–23:00 (måndag och tisdag), 15:00–23:00 (onsdag–söndag)

Il Commendatore
Restaurangen Il Commendatore ligger i Rubicón Marina och är som en traditionell italiensk trattoria, med utsökta specialiteter från Medelhavet.

Öppettider 13:00–23:00

‘La Casa Roja’ del Rubicón
Om man vill ha en romantisk middag ska man gå till La Casa Roja i Rubicón Marina och pröva på äkta smaker från Medelhavets kök och färska skaldjur a la carte. Det finns också en generös vinlista och en vacker utomhusterrass, med utsikt över marinan och havet.

Öppettider 12:00–24:00

Bodega Yaiza
Bodega Yaiza har öppet varje dag till lunch och erbjuder äkta, spanska tapas, kanariska specialiteter och internationella favoriter.

Öppettider 13:00–17:00

El Islote
Om man känner sig sugen efter simturen, finns det drycker och lätta rätter att beställa i den här charmiga baren vid poolen.

Öppettider 11:00–17:30

Los Jameos
Mot slutet av dagen är det skönt att koppla av med ett glas vin eller favoritdrinken på Los Jameos pub till levande musik och kvällsunderhållning.

Öppettider 20:00–24:00
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.