Rum och sviter på Hotel Volcan Lanzarote

Hotel Volcán Lanzarote (som tidigare hette Hotel Gran Meliá Volcán Lanzarote) har unikt och modernt boende med bekväma möbler i sköna blå nyanser. I standardutrustning i rummen ingår luftkonditionering, satellit-TV, minibar, möjlighet att laga kaffe och te, samt värdeskåp. De gäster som har Club Volcán, erbjuds ett lyxigt och personligt utformat utbud av olika typer av service, som exempelvis tillgång till ett business-center med datorer, senarelagd frukostbuffé och en gratis sejour på spa-anläggningen.

Dubbelrum standard
Charmiga och bekväma är standard-dubbelrummen, som har dubbelsäng eller två enkelsängar och en rymlig vardagsrumsdel. Badrummen är utrustade med badkar, hårtork och sminkspegel.

Dubbelrum Club Volcán, havsutsikt
De gäster som bor i dubbelrum med havsutsikt och har Club Volcán, får extra utrustning i rummet, som en liten HiFi-anläggning och gratis WiFi. För att gästerna ska ha det så bekvämt som möjligt, finns en meny för kuddar och lakan att välja bland. Annan utsökt service är uppvärmd pool, bar, bubbelpool utomhus och solsängar i söderhavs-stil för absolut komfort.

Juniorsvit
De gäster som väljer juniorsviten, bor i ett ljust och trevligt boende med dubbelsäng eller två enkelsängar, charmig vardagsrumsdel och utsikt över poolerna och havet. I badrummet finns badkar med hydromassage, hårtork och sminkspegel.

Juniorsvit Club Volcán
Gäster med Club Volcán i Juniorsvit har tillgång till exklusiva faciliteter som en bubbelpool utomhus, en uppvärmd pool, bar och tropiska solsängar i söderhavs-stil. Den lyxiga utrustningen i rummet består av en liten HiFi-anläggning, gratis WiFi-uppkoppling, badrockar, badtofflor och toalettaccessoarer från Bulgari. Terrassen har vacker utsikt över havet. Här kan man vara säker på att kunna sova gott, eftersom det finns meny för att välja kudde och lakan.

Svit
Sviten har en rymlig vardagsrumsdel och enastående utsikt över grannöarna från terrassen. Det separata sovrummet är elegant inrett med dubbelsäng eller två enkelsängar, gästerna får ett personligt boende och kan välja kudde och lakan från en meny. Koppla av i det egna badkaret med hydromassage i ensuite-badrummet.

Club Volcán Svit
Den lyxiga Club Volcán Svit erbjuder särskild service, som till exempel gratis WiFi-uppkoppling, en liten HiFi-anläggning och en rymlig terrass med utsikt över havet. Club Volcán-gästerna har också egna faciliteter med uppvärmd pool, bar, bubbelpool utomhus och solsängar i söderhavs-stil. I badrummens utrustning ingår badrockar, badtofflor och lyxiga toalettaccessoarer från Bulgari.

WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.