Aqua Blue Spa på Hotel Volcán Lanzarote

Aqua Blue Spa på Hotel Volcán Lanzarote är en utsökt och modern anläggning, där gästerna kan njuta av fullständig avkoppling.

Skäm bort dig själv med en uppiggande massage, som lymfdränering- eller anticellulit-behandling och zonterapi. Här finns särskild terapeutisk massage som lindrar kronisk smärta och idrottare kan få djupvävnadsmassage för att behandla specifika skador.

De professionella terapeuterna använder en kombination av sötmandelolja, aloe vera och essentiella oljor i behandlingarna, som har läkande egenskaper. Bland aromaterapi-behandlingarna för hela kroppen finns Cleopatra och Magma att välja bland för att uppnå ro och välbefinnande.

På anläggningen finns också ett stort utbud av utmärkta spa-terapier, som en spektakulär bubbelpool med kraftfulla massagestrålar, en säng med vatten bubblor, turkiskt bad, skotsk dusch och bastu. Kombinationen av varma och kalla behandlingar gör att man slappnar av, immunsystem och blodcirkulation stimuleras och man både känner sig och ser fräsch ut efteråt!

Om man vill ha en perfekt hud ska man pröva på renande peeling eller anti-age behandling, som anpassas efter den hudtyp man har. Det finns också skönhetsbehandlingar som manikyr, pedikyr och vaxning.
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.