Hotel Botanico

Faciliteter på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

To store pools og en udendørs whirlpool ligger på hotellets område, omgivet af liggestole og palmer. Gæsterne kan også nyde et spil tennis, squash, strand volleyball eller fransk boule. Det moderne gymnasium er fuldt udstyret og der er personlige trænere til rådighed til at motivere din træning. Sportscenteret byder også på pilates, yoga og flamenco lektioner.

Dette familievenlige hotel byder på enestående faciliteter for de yngste gæster. Kikoland er en farverig børnepark beliggende ved siden af hotellet, og med 10.000 m² af aktiviteter, legeplads, snack bar og sportsplads. En pool for voksne er beliggende nær børnepoolen, så familien kan være sammen. Fire børneklubber byder på aktiviteter for forskellige aldersgrupper: Cooky Club for de mindste op til 2 år, Hooky Club for de 3-6 årige, Kiko Club for 7-11 årige og Gremlin Club for 12-16 årige. Overvåget af uddannet personale, vil de yngste gæster elske mini-disco og det store udvalg af spil og aktiviteter på dette sted, mens teenagere kan nyde Playstation konsoller og lære nye færdigheder på Lanzarote Football School. Underholdende shows opføres dag og nat i amfiteateret og der vises film for hele familien hver aften.

Resortet er et shopping-paradis, indeholdende to indkøbscentre med mærkevareforretninger, tøj og badetøj. Gæsterne kan også udnytte hotellets sublime thalassoterapi center, der byder på et bredt udvalg af hydroterapi og massagebehandlinger.

Standard faciliteter inkluderer 24-timers roomservice, valutaveksling, biludlejning, frisør og gratis parkering. Gæster har adgang til gratis Wi-Fi i Lobby Bar eller brug af computere på internet point nær receptionen.

 
Tjek priser og bestil online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg
  • 08facilities.jpg
  • 09facilities.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.