Hotel Botanico

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort, Playa Blanca, Lanzarote

GPS Koordinater: Breddegrad 28°51'49.42"N Længdegrad 13°49'23.31"W

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort er beliggende i resortbyen Playa Blanca på sydkysten af Lanzarote og byder på en fremragende beliggenhed på stranden. Playa Blanca var oprindeligt en lille fiskerlandsby og er udviklet til en populær feriedestination på grund af sine dejlige strande, fredelige miljø og luksuriøse resorts.

Det rene hvide sand på Playa Dorada ligger lige foran hotellet, og Playa Flamingo og Playa Blanca ligger lige i nærheden. Slap af på stranden, tag ud og fiske eller prøv dykning. De anerkendte bugte og strande i Papagayo ligger i et beskyttet naturreservat på øens sydspids og er berømte for deres fantastiske skønhed.

Hotellet ligger også indenfor gåafstand fra den fashionable Marina Rubicón. Kig på modebutikker, spis et gourmetmåltid eller tag en afslappet drink på en af de smarte barer mens du ser luksusyachts ankomme til havnen. Prøv sejling eller tag færgen over til de nærliggende øer Fuerteventura eller Isla de Lobos.

Besøgende på Lanzarote kan også udforske et væld af fascinerende naturlige attraktioner på øen, inklusive Montañas del Fuego i Timanfaya nationalparken og de bemærkelsesværdige vulkanske grotter og naturlige auditorium i Jameos del Agua.
 
Tjek priser og bestil online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.