Hotel Botanico

Værelser og suiter på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Gæster på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort oplever den ægte komfort og luksus. Værelser og suiter er dekoreret i charmerende kolonialstil, med fliser på gulvene og varme træmøbler. Standard faciliteter inkluderer aircondition, satellit tv med radiokanaler, direkte telefonlinje, sikkerhedsboks og badeværelser med gratis badekåber, morgensko og en hårtørrer. For din bekvemmelighed har alle værelser og suiter et kitchenette med minibar, vask og mikroovn. Mod et ekstra gebyr er der adgang til Wi-Fi med kabel. Værelser med havudsigt byder på betagende panorama over naboøerne Isla de Lobos og Fuerteventura.

Double Room
Det charmerende dobbeltværelse består af komfortable enkeltsenge eller en stor dobbeltseng, møbleret balkon og badeværelser med separat bruser og badekar. Gæster kan vælge mellem have eller havudsigtsværelser.

Junior Suite
Slap af i elegante omgivelser i Junior suiten. Med to enkelte eller en stor dobbeltseng og møbleret balkon med dejlig udsigt til haven eller havet. Privat badeværelse inkluderer separat bruser og badekar.

Suite
Den store suite har et rummeligt stueområde, et separat soveværelse med to enkelte eller en stor dobbeltseng og dejlig udsigt til haven eller havet fra den møblerede balkon. Badeværelserne indeholder bruseniche og badekar.

Family Suite
Familiesuiten er ideel for op til fire voksne og byder på et komfortabelt sted at slappe af. Det elegant møblerede stueområde indeholder et stuemøblement og spisebord, med stor balkon med udsigt over haven eller havet. Gæsterne er indkvarteret i to separate soveværelser – det ene med en stor dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge, hver med private badeværelser. Familiesuiter er beliggende ved siden af hovedbygningen og forbundet med en fantastisk akvarietunnel.

Royal Kiko Suite
Royal Kiko Suite byder på god plads for familier med specielle faciliteter for børn. Der er to soveværelser – et med en stor dobbeltseng og et designet for børn, med tre enkeltsenge, Playstation og DVD afspiller – samt to uafhængige badeværelser. Det rummelige stueområde inkluderer møbleret balkon med udsigt over haven og pool. Gæsterne nyder også en personlig check-in, minibar med produkter for børn og gratis babysitting.

 
Tjek priser og bestil online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.