Hotel Botanico

Spa på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Hotellets thalassoterapi center er en oase af afslapning, designet som et afslappende sted for pleje af sundhed, skønhed og velbefindende for alle gæster. Der er mere end 90 unikke behandlinger til rådighed.

Lad dig glide ned i et ”tusind og en nat” thalassoterapi forløb – en opvarmet saltvandspool med glitrende lys i loftet som en himmel med juveler, beroligende undervandsmusik og kraftige hydromassagedyser for afslapning af hver en del af kroppen. Andre thalassoterapi behandlinger inkluderer et tyrkisk bad, Vichy bruser og sauna.

Massagebehandlinger rækker fra refleksologi, shiatsu og varm sten massage til balinesisk og svensk massage. Gendannende Ayurvedic massage fjerner stress, stimulere cirkulationen og fremmer afslapningen.

Prøv det ekstravagante “Cleopatra” bad med mælkeproteiner og marine collagen, eller sort drue badet der er rig på anti-ageing egenskaber. Body wraps med nærende ingredienser som tang, havmudder og chokolade hjælper til afgiftning af kroppen.

Der er også fire unikke behandlinger til rådighed, inkluderende body wraps, hydroterapi, foryngende bade og massagebehandlinger over flere dage. Spa byder også på 3-7 nætters pakker til at slippe væk fra hverdagens stress, inklusive indkvartering og revitaliserende behandlinger.

Et bredt udvalg af Thai’on skønhedsprodukter kan købes, fra hudpleje til urtete. Afslut din behandling med en rensende drik i tehuset – du er garanteret en oplevelse af en rask gang og en glød i ansigtet.

 
Tjek priser og bestil online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.