Hotel Botanico

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort’in huoneet ja sviitit

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort’ssa majoittuvat vieraat kokevat puhtaan mukavuuden ja ylellisyyden. Huoneet ja sviitit on sisustettu viehättävään siirtomaa-tyyliin, kaakelilattioilla ja lämpimillä puuhuonekaluilla. Standardit palvelut sisältävät ilmastoinnin, satelliitti television radiokanavilla, suoravalinta puhelimen, kassakaapin ja kylpyhuoneet ilmaisilla kylpytakeilla, tossuilla ja hiustenkuivaajalla. Mukavuudeksenne, kaikki huoneet ja sviitit sisältävät keittokomeron minibaarilla, pesualtaalla ja mikroaaltouunilla. Lisämaksusta, vieraat voivat käyttää internet’iä kaapeli-Wi-Fin välityksellä. Huoneet näköaloilla yli valtameren tarjoavat erinomaisen panoraaman yli Isla de Lobosin ja Fuerteventuran naapurisaarien.

Kahden hengen huone
Viehättävä kahden hengen huone koostuu mukavasta tuplasängystä tai king-size sängystä, kalustetusta parvekkeesta ja kylpyhuoneista erillisellä suihkulla ja kylpyammeella. Vieraat voivat valita huoneen näköalalla yli puutarhan tai valtameren.

Juniorisviitti
Rentoutukaa juniorisviitin tyylikkäässä ympäristössä. Pitäen hallussaan tuplasängyn tai king-size sängyn, kalustettu parveke tarjoaa viehättävän näköalan yli puutarhojen tai valtameren. Yksityiset kylpyhuoneet sisältävät erillisen suihkun ja kylpyammeen.

Sviitti
Upeassa sviitissä on tilava olohuone, erillinen makuuhuone tuplasängyllä tai king-size sängyllä ja ihanilla näköaloilla yli puutarhan tai valtameren kalustetulta parvekkeelta. Kylpyhuoneet sisältävät suihkukaapin ja kylpyammeen.

Perhesviitti
Ihanteellinen neljälle aikuiselle, perhesviitti tarjoaa mukavan tilan rentoutua. Tyylikkäästi kalustettu olohuone sisältää oleskelusviitin ja ruokapöydän, suurella parvekkeella avautuen yli puutarhojen tai valtameren. Vieraat majoitetaan kahteen erilliseen makuuhuoneeseen—yhdessä on king size sänky ja toisessa tuplasänky, jokainen yksityisellä kylpyhuoneella. Perhesviitit sijaitsevat päärakennuksen vieressä ja ne on yhdistetty upealla akvaariotunnelilla.

Kuninkaallinen Kiko sviitti
Kuninkaallinen Kiko sviitti tarjoaa suuren tilan perheille erityispalveluilla lapsille. On kaksi makuuhuonetta – yksi king-size sängyllä ja toinen on suunniteltu lapsille, sisältäen kolme yhden hengen sänkyä, Playstationin ja DVD soittimen – kuten myös kaksi erillistä kylpyhuonetta. Tilava olohuone sisältää kalustetun parvekkeen avautuen yli puutarhojen ja valtameren. Vieraat nauttivat myös henkilökohtaisesta hotelliin sisäänkirjoittautumisesta, minibaarista yllätyksillä lapsille ja ilmaisesta lastenhoidosta.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.