Hotel Botanico

Princesa Yaiza Suite Hotel Resort’in kylpylä

Hotellin thalassoterapia keskus on rentoutumisen keidas, suunniteltu rauhoittavaksi paikaksi vaalimaan kaikkien kävijöiden terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia. Saatavilla on yli 90 ainutlaatuista hoitoa.

Uppoutukaa ‘tuhannen ja yhden yön’ thalassoterapia kierrokseen – lämmitetty merivesiallas kimmeltävillä valoilla katossa kuten korullinnen taivas, rauhoittava merenalainen musiikki ja voimakkaat vesiterapia hierontavirrat rentouttamaan koko vartaloanne. Toiset thalassoterapia hoidot sisältävät turkkilaisen kylvyn, vichy suihkun ja saunan.

Hierontahoidot vaihtelevat refleksologiasta, shiatsusta ja kuuman kiven hieronnasta balilaiseen ja ruotsalaiseen hierontaan. Virkistävä ayurvedic hieronta vapauttaa stressistä, stimuloi verenkiertoa ja edistää rentoutumista.

Kokeilkaa erinomaista ‘Cleopatra’ kylpyä maitoproteiineilla ja merikollageenillä, tai mustan viinirypäleen kylpyä, rikas ikääntymistä ehkäisevissä ominaisuuksissa. Vartalokääreet käyttäen ravitsevia aineksia kuten merilevä, merimuta ja suklaa auttaa vapauttamaan vartaloa kuona-aineista.

Neljä ainutlaatuista ‘parannusta’ ovat myös saatavilla, jotka koostuvat vartalokääreistä, vesiterapiasta, uudistavista kylvyistä ja hierontahoidoista monen päivän ajan. Kylpylä tarjoaa myös 3-7 yön paketteja pakenemaan arkipäivän stressiä, sisältäen majoituksen ja elvyttävät hoidot.

Laaja valikoima Thal’ion kauneustuotteita ovat saatavilla ostettavaksi, ihonhoidosta yrttiteehen. Täydentäkää hoitoanne puhdistavalla drinkillä teetalossa – teille taataan kepeä askel ja terveellinen hehku poskillenne.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.