Hotel Botanico

Spa in het Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Het Thalassotherapiecentrum in het hotel is een oase voor ontspanning, vormgegeven als rustgevende ruimte die dient als voeding voor gezondheid, schoonheid en welzijn van alle bezoekers. Er zijn meer dan 90 unieke behandelingen beschikbaar.

Trakteer uzelf op een ‘Duizend- en- één- nacht’-thalassotherapiecircuit – een verwarmd zoutwaterzwembad met blinkende lampjes aan het plafond als een prachtige sterrenhemel, kalmerende onderwatermuziek en krachtige hydromassagestralen die elk deel van uw lichaam doen ontspannen. Andere thalassotherapiebehandelingen zijn onder andere een Turks bad, Vichydouche en een sauna.

Massagebehandelingen variëren van reflexologie, shiatsu en massage met hete stenen tot Balinese en Zweedse massages. Herstellende Ayurvedicmassage verlicht stress, stimuleert de bloedsomloop en leidt tot ontspanning.

Probeer het extravagante ‘Cleopatrabad’ met melkeiwitten en zeecollageen, of het bad met blauwe druiven, met anti-verouderingseigenschappen. Lichaamspakkingen met voedende ingrediënten, waaronder zeewier, modder en chocola helpen het lichaam te ontgiften.

Er zijn vier unieke ‘behandelingen’ beschikbaar, met onder andere lichaamspakkingen, hydrotherapie, verkwikkende baden en massagebehandelingen gedurende meerdere dagen. De spa biedt arrangementen van 3 tot 7 dagen om te ontvluchten aan het dagelijks leven, inclusief accommodatie en behandelingen die u hernieuwde energie en kracht geven.

U kunt verschillende schoonheidproducten van Thal’ion kopen, van huidverzorging tot kruidenthee. Rond uw behandeling af met een reinigend drankje in het theehuis – u bent gegarandeerd lichtvoetiger en u hebt een gezonde blos op de wangen.

 
Check tarieven en boek online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.