Hotel Botanico

Rom og suiter på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Gjester som bor på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort vil oppleve ren komfort og luksus. Rommene og suitene er innredet i en sjarmerende kolonistil, med flislagte gulv og varme møbler av tre. Standard fasiliteter inkluderer klimaanlegg, satellitt-TV med radiokanaler, direkte telefon, safe og bad med kostnadsfrie badekåper, tøfler og en hårføner. Alle rommene er utstyrt med en kjøkkenkrok med en minibar, en vask og en mikrobølgeovn. Mot en ekstra kostnad får gjestene tilgang til internett via Wi-Fi med kabel. Rommene med utsikt over havet tilbyr en fantastisk panoramautsikt over de omkringliggende øyene Isla de Lobos og Fuerteventura.

Dobbeltrom
Det sjarmerende dobbeltrommet består av to komfortable enkeltsenger eller en king-size seng, en møblert balkong og bad med dusj og badekar. Gjestene kan velge mellom hage- eller havutsikt.

Junior suite
Slapp av i elegante omgivelser på en junior suite. To enkeltsenger eller en king-size seng, og en møblert balkong med fortryllende utsikt over hagen eller havet. Det private badet inneholder en dusj og et badekar.

Suite
Den overdådige suiten har en romslig stue, et separat soverom med to enkeltsenger eller en king-size seng og nydelig utsikt over havet eller hagen fra den møblerte balkongen. Badene inneholder en walk-in dusj og et badekar.

Familiesuite
Familiesuiten er et behagelig sted å slappe av, og den er ideell for opptil fire voksne. De elegante møblene i oppholdsrommet inkluderer en sofagruppe og et spisebord, med en stor balkong med utsikt over hagen eller havet. Gjestene innkvarteres i to separate soverom – der det ene inneholder en king-size seng og det andre to enkeltsenger, hvert med et privat bad. Familiesuitene er plassert ved siden av hovedbygningen, og bundet sammen med hotellet ved hjelp av en fantastisk akvariumstunnel.

Royal Kiko suite
Royal Kiko suiten tilbyr stor plass for familier, med spesielle fasiliteter for barn. Suiten har to soverom – det ene med en king-size seng og det andre er laget for barna med tre enkeltsenger, en PlayStation og DVD-spiller – i tillegg til to private bad. Den romslige stuen har en møblert balkong med utsikt over hagen og bassenget. Gjestene kan også nyte personlig innsjekking, minibar med noe ekstra for barna og kostnadsfri barnevakt.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg
  • 05room.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.