Hotel Botanico

Spa på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Hotellets thalasso-terapisenter er en oase av velvære, utformet som et beroligende sted som gir næring til helse, skjønnhet og velvære for alle besøkende. Over 90 unike behandlinger er tilgjengelige.

Nyt en “tusen og en natt” thalassoterapikrets – et oppvarmet saltvannsbasseng med glitrende lys i taket som stjerner i himmelen, beroligende undervannsmusikk og kraftige hydromassasjejets som får hver eneste del av kroppen din til å slappe av. Andre thalassoterapibehandlinger inkluderer et tyrkisk bad, Vichy dusj og badstue.

Massasjebehandlingene varierer fra refleksologi, shiatsu og massasje med varme steiner til balinesisk og svensk massasje. En herlig ayuvedisk massasje lindrer stress, stimulerer blodsirkulasjonen og oppfordrer til avslapning.

Prøv det ekstravagante “Kleopatra” badet med melkeproteiner og marin kollagen, eller et bad med svarte druer, som har anti-aging egenskaper. Kroppsinnpakninger med næringsrike ingredienser som tang, gjørme og sjokolade tar ut de giftige stoffene i kroppen.

Fire unike kurer er også tilgjengelige, noe som innebærer innpakninger, hydroterapi, oppkvikkende bad og massasjebehandlinger over flere dager. Spasenteret tilbyr også 3- til 7 nattpakker for å unnslippe hverdagens stress, inkludert overnatting og revitaliserende behandlinger.

Et bredt utvalg av Thal’ion skjønnhetsprodukter er tilgjengelig for kjøp, fra hudpleie til urtete. Fullfør behandlingen din med en rensende drink i tehuset – og du vil garantert kjenne forskjellen!

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.