Hotel Botanico

Spa-anläggningen på Princesa Yaiza Suite Hotel Resort

Hotellets center för thalassoterapi är en oas för avkoppling och har utformats för att vara en plats för hälsa, skönhet och välbefinnande för alla gäster. Det finns över 90 olika unika behandlingar att välja bland.

Ta ett pass i thalassoterapi-rundan Tusen och en natt – som är en uppvärmd havsvattenpool med glittrande lampor i taket, som en juvelprydd himmel, lugn undervattensmusik och kraftfulla jetstrålar för hydromassage, för att slappna av hela kroppen. Andra thalassoterapi-behandlingar som finns är turkiskt bad, Vichy-dusch och bastu.

De massagebehandlingar som finns att välja bland är zonterapi, shiatsu och varma stenar, samt balinesisk och svensk massage. Uppbyggande Ayurveda-massage fungerar avstressande, stimulerar blodcirkulationen och gör så att man kopplar av.

Pröva lyxiga Cleopatra-bad med mjölkprotein och marint kollagen, eller bada i svarta druvor som motverkar ålderstecken. Det finns kroppsinpackningar med närande ingredienser som havsalger, havslera och choklad, för att rensa ut och rena kroppen.

Det finns olika kurer under flera dagar, där det ingår kroppsinpackningar, hydroterapi, uppfriskande bad och massagebehandlingar.

Man kan köpa flera av Thal’ions skönhetsprodukter på plats, från hudvårdsartiklar till ört-téer. Komplettera behandlingen med en rensande dryck i tehuset – härifrån går man garanterat på lätta steg och med friska rosor på kinderna.

 
Se priser och boka online här
WIFI
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.