Bestilling

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel, Yaiza, Lanzarote

GPS Koordinater: Breddegrad 28°51'28.80"N Længdegrad 13°47'54.19"W


Dette 4-stjernede hotel er beliggende i den sudlige by Yaiza på den grusbelagte strand i Las Coloradas, mellem Playa Blanca og Papagayos udvalg af uspolerede strande.

Uanset om du foretrækker at tage den 5 minutters bustur eller at gå langs den dejlige strandpromenade til centrum af Playa Blanca, er begge måder bekvemme for at komme til byen.

I Playa Blanca er der tre strande samt et elegant marina. Hotelbussen kører gæsterne direkte til Playa Dorada, den mest populære strand i resortet på grund af dens gyldne sand, klare vand og nærhed til nogle af de største attraktioner på promenaden. Marina Rubicón er et andet hotspot i området, med mange smarte butikker, udsøgte restauranter, barer og yachts.

Det er også muligt at besøge mere end en af Kanarieøerne på din ferie. Der er færgeafgange til Fuerteventura og Isla de Lobos på daglig basis og kan bookes i marinaen.

Nationalparken i Papagayo er beliggende på Lanzarotes sydvestpynt og har nogle af øens bedste strande. Bestående af seks individuelle bugte opdelt af høje klipper, er disse store uspolerede strande et idyllisk valg for alle, fra romantiske rejsende til store familier, samt soltilbedende naturister. For at nå til disse smukke strande kan gæsterne vælge mellem at køre langs en grusvej, eller leje en vandtaxi i Marina Rubicón. Resjende skal betale et lille gebyr for adgang til vejen.

Besøg øens imponerende vulkanske oprindelse i Timanfaya naturpark, og den berømte grønne lagune i El Golfo og de unikke saltsletter i Janubio.

Lanzarotes internationale lufthavn ligger kun 35 minutters kørsel fra dette 4-stjernede hotel.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.