Bestilling

Logo Sandos Group

Værelser og suiter på Sandos Papagayo Arena Hotel

Dette 4-stjernede Lanzarote hotel byder på i alt 488 indbydende værelser og suiter, for masser af indkvarteringsplads og et bekvemt udvalg af faciliteter for dit ophold.

Der er satellit tv, aircondition og telefon på alle værelser og suiter. Minibar og sikkerhedsboks kan leveres mod ekstra betaling.

Double Standard
Med charmerende indretningsdetaljer, en stor komfortabel dobbeltseng eller to sammenhængende enkeltsenge, sofa samt alle standardfaciliteter på værelset, vil disse 40 m² dobbelt standard værelser være et godt valg for en afslappende ferie. De fleste af disse rummelige værelser har terrasser og fredelig havudsigt – det perfekte scenario for en idyllisk ferie.

Junior Suite
De 70 m² Junior suiter er perfekte for rejsende der sætter pris på rummelig indkvartering og smuk udsigt. To hyggelige enkeltsenge i soveværelset, samt en dobbelt sofa og enkeltseng i et separat stueområde, vil få gæsterne til at slappe af hele tiden. Nyd den dejlige havudsigt fra suitens dobbelte terrasser og nyd en vidunderlig hydromassage efter en lang dags solbadning ved poolen.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.