Pikavaraus

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel’in ryhmälomat

Haluatte sitten oleskella Sandos Papagayo Arena Hotel´ssa lomanne aikana tai tutkia hotellin lähellä olevia nähtävyyksiä, ryhmillä on monia vapaa-ajan viihdevaihtoehtoja joista valita käyntinne aikana.

Aerobic, vesiaerobic, tennis, minigolf ja koripallo ovat osa hauskoista urheilusta pitävien nauttimista aktiviteeteistä. Ranskalainen kuulapeli, kivääri ammunta, jousiammunta, tikanheitto ja allaspöytä (lisämaksusta) ovat lisätiloja jotka on sisällytetty lisäämään iloanne.

Teatteribaari on upea puite jakaa ryhmänne kanssa kesällä, johtuen sen elävistä viihde-esityksistä ja all-inclusive baaripalvelusta. Jos olette tanssituulella, menkää hotellin diskoon ja juhlikaa klo: 02.00 asti. All-inclusive perusteella majoittuvat vieraat pääsevät tähän paikkaan ilmaiseksi.

Nauttikaa renotutumiskeskuksen sisältämistä tiloista, vuokratkaa pyörä ja ajelkaa meren äärellä kulkevalla kävelykadulla. Nauttikaa ryhmänne kanssa mukavalla illallisella à la carte ranskalaisessa ravintolassa ja varatkaa aikaa kiertoajelulle samalla kun lapset nauttivat miniklubin tarjoamista aktiviteeteistä uusien ystävien kanssa.

Ottakaa ilmainen bussikuljetus Playa Blancan keskustaan hauskallepäivälle rannalle ryhmänne kanssa, kävelkää ympäri Rubicón huvivenesatamaa tai varatkaa veneretki Fuerteventuran ja Isla de Lobosin kauniille saarille. Uskomattomat äyriäisravintolat löytyvät myös alueelta, kuten myös kaksi tunnettua markkinapäivää kahdesti viikossa.

Vierailkaa Timanfayan luonnonpuistossa ja sen tulivuorikraatereilla, Papagayon paratiisimaisilla rannoilla, tunnetulla vihreällä laguunilla El Golfossa, kuten myös suolatasangoilla Janubion kaupungissa. Poiketkaa viinimuseossa Yaizassa, Montaña Roja kraaterilla lähellä Playa Blancaa ja monissa korkealuokkaisissa putiikeissa Rubicón huvivenesatamassa.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.