Pikavaraus

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel, Lanzarotella

Sandos Papagayo Arena Hotel tarjoaa matkustajille inspiroivan kohteen rannan äärellä Lanzaroten sopusointuisella etelärannikolla. Avautuen kohti Fuerteventuran lumoavien näköalojen ja kauempana yli Isla de Lobosin, tämä neljän tähden hotelli sijaitsee Las Coloradasin pikkukivi rannan edessä ja ainutlaatuisen tulivuoriperäisen maiseman keskellä Playa Blanca ja Papagayo rantojen välissä – taivaallinen puite syrjäiselle piilopaikalle.

Sille on tyypillistä erinomaiset tilat, loistava sijainti, avoimet tilat ja huoleton ilmapiiri, tämä all-inclusive hotelli tarjoaa äärimmäisen mukavan kokemuksen saarella. Viehättävä majoitus etuoikeutetulla merinäköalalla, 5 ulkoilma uima-allasta kaiken ikäisille, rentoutumiskeskus, kuten myös valikoima ravintoloja ja baareja ovat osa vastustamattomia ominaisuuksia joilla tämä hotelli ylpeilee. Sandos Papagayo Arena Hotel tarjoaa valikoiman viihdeaktiviteettejä ja viihdemahdollisuuksia sekä aikuisille että lapsille.

Innokkaille nähtävyyksien katselijoille jotka haluavat tutkia Lanzaroten rannikkonähtävyyksiä tarjotaan lisäksi myös ilmainen bussikuljetus Playa Blancaan, kuten myös auttavainen turistikoju hotellissa. Aivan hotellin ulkopuolelta, löytyy myös meren äärellä kulkeva kävelykatu joka vie lomakeskuksen keskustaan.

Nauttikaa lomastanne Lanzaroten eteläosassa Sandos Papagayo Arena Hotel´in neljän tähden mukavuudessa.

 

Sandos Hotels & Resorts

Teneriffa: Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.