Pikavaraus

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel, Yaizassa, Lanzarotella

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28°51'28.80"N Pituusaste 13°47'54.19"W


Tämä neljän tähden hotelli sijaitseeYaizan eteläisessä kunnassa ja Las Coloradasin pikkukivirannan äärellä, Playa Blancan ja Papagayon turmeltumattoman rantakokoelman välissä.

Jos haluatte mieluummin mennä viisi minuuttia kestävällä ilmaisella bussikuljetuksella tai kävellä mukavaa meren äärellä kulkevaa kävelykatua Playa Blancan keskustaan, molemmat vaihtoehdot ovat mukavia tapoja mennä lomakeskukseen.

Playa Blancasta, löytyy kolme rantaa kuten myös hienostunut huvivenesatama. Hotellin ilmainen bussikuljetus ajaa vieraat suoraan Playa Doradaan, lomakeskuksen suosituin ranta johtuen sen kultaisesta hiekasta, kirkkaista vesistä ja läheisyydestä joillekin kävelykadun päänähtävyyksistä. Huvivenesatama Rubicón on myös toinen alueen huvittelupaikka, johtuen sen monista tyylikkäistä putiikeista, erinomaisista ravintoloista, baareista ja jahdeista.

Käydä useammalla kuin yhdellä Kanariansaarella lomanne aikana on myös yksi mahdollisuus. Lauttamatkat Fuerteventuralle ja Isla de Lobosiin tapahtuvat päivittäin ja on varattavissa huvivenesatamassa.

Papagayon luonnonpuisto sijaitsee Lanzaroten eteläisimmässä osassa ja siellä on joitakin saaren arvostetuimmista rannoista. Koostuen kuudesta korkeilla kallioilla jaetuilla yksilöllisestä lahdesta, nämä laajat turmeltumattomat rannat ovat idylliset kaikille kävijöille, romanttisista matkustajista suuriin perheisiin, kuten myös aurinkoa palveleviin naturalisteihin. Mennä näille kauniille rannoille, vieraat voivat valita joko ajaa hiekkatietä, tai vuokrata vesitaksi Rubicón huvivenesatamasta. Matkustajilta otetaan pieni lisämaksu tien käytöstä.

Käykää saaren tuliperäisellä alkuperällä Timanfayan luonnonpuistossa, kuten myös tunnetulla vihreällä laguuunilla El Golfolla ja ainutlaatuisilla suolatasangoilla Janubiossa.

Lanzaroten lentokenttä on vain 35 minuutin ajomatkan päässä tältä neljä tähden hotellilta.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.