Pikavaraus

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel´in huoneet ja sviitit

Tässä neljän tähden Lanzarote hotellissa on yhteensä 488 kutsuvaa huonetta ja sviittiä, tarjoten vieraille runsaasti majoitusta ja mukavan valikoiman palveluja käyntinne ajaksi.

Satelliitti-TV, ilmastointi ja puhelin löytyvät joka huoneesta ja sviitistä. Minibaari ja kassakaappi ovat saatavilla lisämaksusta.

Kahden hengen perustyyppinen huone
Pitäen hallussaan viehättävät sisustusominaisuudet, mukavan king size sängyn tai vierekkäiset tuplasängyt, sohvan, kuten myös kaikki standardit huoneen sisäiset palvelut, nämä 40 m² kahden hengen perustyyppiset huoneet ovat upea vaihtoehto levolliselle käynnille. Suurimmassa osassa näistä tilavista huoneista on terassi ja rauhalliset merinäköalat – täydellinen maisema idylliselle lomalle.

Juniorisviitti
70 m² juniorisviitit ovat täydelliset matkustajille jotka arvostavat tilavaa majoitusta ja kauniita näköaloja. Päämakuuhuoneessa olevat miellyttävät tuplasängyt, yhdessä erilliseen olohuoneeseen sisällytettyjen kahden hengen sohvan ja yhden hengen sängyn kanssa, tulevat aina houkuttelemaan vieraita. Nauttikaa ihanista merinäköaloista jotka avautuvat sviitin tuplaterassilta ja nauttikaa ihanan vesihieronta kylpyammeen mukavuuksista pitkän auringonoton päivän jälkeen uima-altaan äärellä.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.