Snelboeker

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel, Lanzarote

Het Sandos Papagayo Arena Hotel voorziet reizigers van een inspirerende bestemming aan de harmonieuze zuidkust van Lanzarote. Met een schitterend uitzicht op Fuerteventura en Isla de Lobos in de verte, staat dit 4-sterrenhotel aan het kiezelstrand van Las Coloradas. Het ligt in een uniek vulkaanlandschap tussen Playa Blanca en de stranden van Papagayo – een paradijselijk decor voor een afgelegen vakantieoord.

Dit all inclusive hotel, dat wordt gekenmerkt door uitstekende faciliteiten, een adembenemend mooie locatie, open ruimten en een zorgeloze atmosfeer, voorziet u van ultiem comfort op het eiland. Een pittoreske accommodatie met bevoorrecht zeezicht, 5 buitenzwembaden voor alle leeftijden, een ontspanningscentrum, verschillende restaurants en bars zijn een aantal voorzieningen waar dit hotel in voorziet. Het Sandos Papagayo Arena Hotel biedt tal van vrijetijds- en entertainmentmogelijkheden voor zowel volwassenen en kinderen.

Mensen die de bezienswaardigheden langs de kust van Lanzarote willen bekijken, worden voorzien van een gratis pendelbusje naar Playa Blanca. Er is tevens een balie voor toeristen in het hotel. Buiten leidt een boulevard langs zee u naar het centrum van de badplaats.

Geniet van uw vakantie in het zuiden van Lanzarote in het 4-sterrencomfort van het Sandos Papagayo Arena Hotel.

 

Sandos Hotels & Resorts

Tenerife: Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.