Snelboeker

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel, Yaiza, Lanzarote

GPS coördinaten: Geografische breedte 28°51'28.80"N Lengte 13°47'54.19"W


Dit 4-sterrenhotel ligt in de zuidelijke stad Yaiza aan de rand van het kiezelstrand van Las Coloradas, tussen Playa Blanca en de verzameling onbedorven stranden van Papagayo.

Of u nu de voorkeur geeft aan een ritje van 5 minuten in de pendelbus of aan een wandeling over de gezellige boulevard langs zee naar het centrum van Playa Blanca, beide opties vormen een eenvoudige manier om in de badplaats te komen.

In Playa Blanca treft u drie stranden en een luxe jachthaven. De hotelbus rijdt gasten rechtstreeks naar Playa Dorada, het populairste strand van deze badplaats, mede door het gouden zand, heldere water en goede bereikbaarheid van de belangrijkste bezienswaardigheden langs de boulevard. Marina Rubicón is nog zo’n hotspot in dit gebied. U treft er elegante winkels, voortreffelijke restaurants, bars en schitterende jachten.

De mogelijkheid bestaat om tijdens uw vakantie meer dan één Canarisch eiland te bezoeken. Er vertrekken dagelijks veerboten naar Fuerteventura en Isla de Lobos en u kunt hiervoor reserveren in de jachthaven zelf.

Het natuurreservaat van Papagayo ligt in het meest zuidelijke puntje en hier vindt u een paar van de meest gekoesterde stranden van het eiland. Deze langgerekte onbedorven stranden bestaan uit zes individuele baaien die van elkaar worden gescheiden door hoge kliffen. Een idyllische plek voor elke bezoeker, van romantische reizigers tot grote gezinnen en zonaanbiddende nudisten. Om bij deze stranden te komen kunt u er voor kiezen om met de auto over een onverharde weg te rijden of u huurt een watertaxi in de Marina Rubicón. Reizigers betalen een kleine toeslag voor het gebruik van de weg.

Breng een bezoek aan de indrukwekkende vulkanische overblijfselen in het Timanfaya Natuurpark, en de beroemde groene lagune in El Golfo en de unieke zoutpannen in Janubio.

De luchthaven van Lanzarote ligt op 35 minuten rijden van dit 4-sterrenhotel.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.