Quickbooker

Logo Sandos Group

Gruppereiser på Sandos Papagayo Arena Hotel

Enten du foretrekker å slappe av på Sandos Papagayo Arena Hotel under oppholdet, eller utforske attraksjonene i nærheten av hotellet, vil grupper kunne nyte mange former for underholdende fritidsaktiviteter under hele oppholdet.

Aerobic, vannaerobic, tennis, minigolf og basketball er noen av de morsomme aktivitetene sportselskerne vil like. Boccia, rifleskyting, bueskyting og biljard (mot en ekstra kostnad) er ekstra fasiliteter som er inkludert for å glede deg.

Theatre Bar er et flott sted for å slappe av med gruppen om sommeren, der det vises underholdning hver kveld og baren serverer all-inclusive gjester. Dersom du er i humør for dans, kan du dra på hotellets diskotek og feste til klokken 02.00. Besøkende som bor på all-inclusive kan få tilgang til disse fasilitetene kostnadsfritt.

Nyt attraksjonene, inkludert avslapningssenteret, sykkelutleie og muligheten til å sykle langs strandpromenaden. Nyt et kveldsmåltid med gruppen på den franske à la carte restauranten og dra på sightseeing mens barna nyter aktiviteter som tilbys av miniklubben med sine nye venner.

Dra kostnadsfritt ned til sentrum av Playa Blanca med transport som tilbys av hotellet, på en morsom stranddag med gruppen, rusle rundt i Marina Rubicón eller bestill en fergetur til de vakre øyene Fuerteventura og Isla de Lobos. Fantastiske restauranter som serverer sjømat ligger også i området, samt to kjente markeder som arrangeres to ganger i uken.

Besøk Timanfaya nasjonalpark og dens vulkanske kratre, de paradisiske strendene i Papagayo, den berømte grønne lagunen i El Golfo, samt saltsettene i byen Janubio. Ta et stopp på vinmuseet i Yaiza, Montaña Roja krateret i nærheten av Playa Blanca, og mange av de elegante butikkene i Marina Rubicón.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.