Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel på Lanzarote

Sandos Papagayo Arena Hotel tilbyr reisende en inspirerende beliggenhet nær stranden på den harmoniske sørkysten av Lanzarote. Med en fortryllende utsikt over Fuerteventura og Isla de Lobos i det fjerne, ligger dette 4-stjerners hotellet foran steinstranden Las Coloradas og i et naturområde med vulkansk landskap mellom Playa Blanca og strendene i Papagayo – en himmelsk beliggenhet for en bortgjemt ferie.

Dette all-inclusive hotellet tilbyr en opplevelse med ultimat komfort, med utmerkede fasiliteter, fantastisk beliggenhet, åpne områder og bekymringsløs stemning. Noen av de spennende attraksjonene som dette hotellet kan skryte av er sjarmerende innkvartering med utsikt over havet, 5 utendørs svømmebasseng for folk i alle aldre, et avslapningssenter, samt en rekke restauranter og barer. Sandos Papagayo Arena Hotel tilbyr en rekke fritidsaktiviteter og underholdningstilbud for både barn og voksne.

Ivrige turister som ønsker å oppdage Lanzarotes kystlinje og dens attraksjoner, kan benytte seg av kostnadsfri transport til Playa Blanca, samt den nyttige turistskranken på hotellet. Like utenfor hotellet, ligger strandpromenaden som fører til sentrum av byen.

Nyt ferien din i den sørlige delen av Lanzarote med 4-stjerners komfort på Sandos Papagayo Arena Hotel.

 

Sandos Hotels & Resorts

Tenerife: Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.