Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel, Yaiza, Lanzarote

GPS Koordinater: Breddegrad 28°51'28.80"N Lengdegrad 13°47'54.19"W


Dette 4-stjerners hotellet ligger i den sørlige kommunen Yaiza og hviler på steinstranden Las Coloradas, mellom Playa Blanca og Pagagayos samling av uberørte strender.

Enten du foretrekker en 5-minutters transport eller en spasertur langs den hyggelige strandpromenaden til sentrum av Playa Blanca, er begge alternative praktiske måter å komme deg til byen.

I Playa Blanca finnes det tre strender i tillegg til en sofistikert marina. Hotellets transport kjører gjestene rett til Playa Dorada, den mest populære stranden i byen på grunn av den gylne sanden, det klare vannet og den nære tilgangen til noen av de største attraksjonene på strandpromenaden. Marina Rubicón er et annet hot-spot i området, kjent for sine mange flotte butikker, utsøkte restauranter, barer og yachter.

Det er også mulighet for å besøke mer enn bare én av Kanariøyene under ferien din. Fergeturer til Fuerteventura og Isla de Lobos går daglig, og kan bestilles i marinaen.

Nasjonalparken Papagayo ligger på den sydligste spissen av Lanzarote, og området har noen av øyas mest verdsatte strender. Området består av seks individuelle bukter som er delt av høye klipper. De uberørte strendene er idylliske for alle besøkende, fra de som kommer på en romantisk reise eller familieferie, eller naturforskere. For å nå disse vakre strendene fra hotellet, kan gjestene velge mellom kjøring langs en grusvei, eller ta en vanntaxi fra Marina Rubicón. Tilgang til veien vil medføre en liten ekstra kostnad.

Besøk øyas imponerende vulkanske opprinnelse i Timanfaya nasjonalpark, samt den grønne lagunen i El Golfo, og de unike saltslettene i Janubio.

Lanzarote lufthavn ligger kun en 35-minutters kjøretur unna dette 4-stjerners hotellet.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.