Quickbooker

Logo Sandos Group

Rom og suiter på Sandos Papagayo Arena Hotel

Dette 4-stjerners hotellet på Lanzarote har totalt 488 innbydende rom og suiter, og hotellet tilbyr gjestene store rom og et praktisk utvalg av fasiliteter under oppholdet.

En satellitt-TV, klimaanlegg og en telefon finnes på alle rom og suiter. En minibar og safe kan settes inn mot en ekstra kostnad.

Standard dobbeltrom
Disse standard dobbeltrommene på 40m² er et flott alternativ for et avslappende opphold, med sine sjarmerende dekorative elementer, komfortable king-size senger eller enkeltsenger, sofaer, samt alle de standard fasilitetene. De fleste av disse store rommene har terrasser og fredelig havutsikt som er perfekte kulisser for en idyllisk ferie.

Junior Suite
Junior suitene på 70m² er perfekte for reisende som setter pris på romslig innkvartering og vakker utsikt. Koselige enkeltsenger står inne i det største soverommet, sammen med en dobbel sovesofa og enkeltseng som er inkludert inne i den separate stuen, vil hjelpe gjestene med å slappe av hele tiden. Den flotte utsikten fra suitenes doble terrasser kan nytes hele dagen, samt et fantastisk hydromassasjebadekar etter en lang dag med soling ved bassengkanten.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.