Quickbooker

Logo Sandos Group

Gruppresor till Sandos Papagayo Arena Hotel

Om det är så att man helst vill lata sig på Sandos Papagayo Arena Hotel under semester, eller om man vill utforska de sevärdheter som finns i närheten, så finns det alltid många nöjen att välja bland för grupper.

Aerobics, vatten-aerobics, tennis, minigolf och basket är bara några av de härliga aktiviteter man kan roa sig med som sportälskare. Boules, gevärsskytte, bågskytte, dart och biljard (avgiftsbelagt) är andra nöjen man kan ha roligt med på fritiden.

På Theatre Bar kan man ha mycket trevligt tillsammans med gruppen under sommarsäsongen, eftersom det bjuds på underhållning med live-uppträdanden och bar för gäster med all-inclusive. Om man har lust att dansa, ska man ta sig till hotellets diskotek där man kan festa till klockan 02:00. De besökare som bor med all-inclusive går gratis.

Njut av alla de faciliteter Relaxcentret har att erbjuda, hyr en cykel och cykla längs strandpromenaden. Ha en trevlig middag på kvällen tillsammans med gruppen på den franska a la carte restaurangen och passa på att åka på sightseeing. Barnen kan ha roligt med aktiviteterna i miniklubben, där de träffar nya kompisar.

Ta servicebussen till centrum av Playa Blanca för en trevlig dag på stranden tillsammans med gruppen, strosa omkring på Marina Rubicón eller köp biljetter till den vackra ön Fuerteventura och Isla de Lobos. Här kan man också hitta otroliga restauranger med fisk och skaldjur och två gånger i veckan är det marknad.

Besök Timanfayas nationalpark med vulkaniska kratrar, de paradisiska stränderna i Papagayo, den berömda gröna lagunen i El Golfo och också saltbassängerna i staden Janubio. Stanna till vid vinmuseet i Yaiza och se Montaña Rojas krater intill Playa Blanca och alla de flotta märkesbutikerna i Marina Rubicón.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.