Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel på Lanzarote

Sandos Papagayo Arena Hotel på Lanzarotes harmoniska södra kust, ligger på en plats som inspirerar alla som kommer dit. Med en ljuvlig utsikt över Fuerteventura och Isla de Lobos i fjärran och ligger det här 4-stjärniga hotellet vid Las Coloradas småstens-strand och mitt i ett unikt vulkaniskt landskap mellan Playa Blanca och stränderna i Papagayo – en underbar miljö för en skön semester.

Här finns det utmärkta faciliteter, ett enastående läge, generösa utrymmen och en skön atmosfär och på det här all-inclusive hotellet får man det senaste inom komfort. Boendet är charmigt med en enastående utsikt över havet, det finns 5 pooler för alla åldrar, ett Relaxcenter samt flera restauranger och barer, för att bara nämna några av de många utmärkta egenskaper som hotellet har. Sandos Papagayo Arena Hotel har ett stort utbud av fritidsaktiviteter och underhållning för både vuxna och barn.

För den som gärna vill upptäcka allt som finns att se längs Lanzarotes kust, finns en kostnadsfri busservice till förfogande till Playa Blanca och en servicedisk på hotellet för turistinformation. Alldeles utanför hotellet börjar en promenadväg som går till centrum av semesterorten.

Njut av en skön semester på södra Lanzarote på 4-stjärniga och bekväma Sandos Papagayo Arena Hotel.

 

Sandos Hotels & Resorts

Teneriffa: Sandos San Blas Hotel Reserva Ambiental & Golf

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.