Quickbooker

Logo Sandos Group

Sandos Papagayo Arena Hotel i Yaiza på Lanzarote

GPS koordinater: Breddgrad 28°51'28.80"N Längdgrad 13°47'54.19"W


Det här 4-stjärniga hotellet ligger i den södra kommunen Yaiza och alldeles vid strandkanten i Las Coloradas, mellan Playa Blanca och Papagayos många orörda stränder.

Det finns två trevliga sätt att ta sig till centrum av semesterorten Playa Blanca, antingen tar man servicebussen som tar 5 minuter, eller så går man längs den sköna strandpromenaden.

I Playa Blanca finns tre stränder och en raffinerad marina. Servicebussen kör gästerna direkt till Playa Dorada, som är den populäraste stranden på orten med gyllene sand, klart vatten och det är nära till de viktigaste attraktionerna längs strandpromenaden. Marinan Rubicón är också en populär plats, för där finns många flotta butiker, utsökta restauranger, barer och lyxbåtar.

Det är också möjligt att besöka mer än en kanarieö under semestern. Man kan ta färja över till Fuerteventura och Isla de Lobos dagligen och biljetterna köper man i marinan.

På Lanzarotes sydligaste spets ligger naturområdet Papagayo och där finns några av de populäraste stränderna på ön. Den här delen består av sex olika vikar som skiljs åt av höga klippor och de här stränderna passar alla typer av besökare, från romantiska par och stora familjer till soldyrkande naturälskare. För att kunna komma till de här vackra stränderna kan man välja mellan att köra längs en grusväg eller åka med båt-taxi, som man tar vid Marina Rubicón. Man betalar en mindre avgift för att komma till stranden.

Upptäck öns imponerande vulkaniska ursprung och besök nationalparken Timanfaya och den berömda gröna lagunen El Golfo och de unika saltbassängerna i Janubio.

Lanzarotes flygplats ligger endast 35 minuter i bil från det här 4-stjärniga hotellet.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
  • 06location.jpg
  • 07location.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.