Quickbooker

Logo Sandos Group

Rum och sviter på Sandos Papagayo Arena Hotel

På det här 4-stjärniga hotellet på Lanzarote finns det totalt 488 trevliga rum och sviter och här har gästerna generöst boende som är väl utrustat för en skön semester.

Det finns satellit-TV, luftkonditionering och telefon i alla rum och sviter. Mot en extra avgift får man tillgång till minibar och värdeskåp.

Dubbelrum standard
I de här charmigt dekorerade standard-dubbelrummen som är 40 m² stora, får man en avkopplande semester. Här finns en bekväm säng i kingsize-storlek eller sammankopplade enkelsängar, soffa samt standardutrustning. Till de flesta av de här rymliga rummen hör terrass och fridfull utsikt över havet – en utmärkt miljö för en utmärkt vistelse.

Juniorsvit
Juniorsviterna på 70 m² är utmärkta för de resenärer som vill har rymligt boende och vacker utsikt. Här lockas man hela tiden att koppla av med två mysiga enkelsängar i sovrummet, en tvåsits-soffa och en enkelsäng i den separata vardagsrumsdelen. Njut av den vackra utsikten över havet från svitens båda terrasser och efter att man legat vid poolen och solat hela dagen, kan man ha det skönt i det underbara karet med hydromassage.

 
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.