Gruppeferier på Lanzarote

Udvid din oplevelse på VIK Hotel San Antonio med mindeværdige øjeblikke af ægte feriesjov.

Der er fritidsaktiviteter overalt på dette 4-stjernede hotel, uanset om du vil slappe af i tv salonen og spilleområdet, eller nyde de udendørs pools og wellness centeret der er inkluderet. Fransk boules, bueskydning, riffelskydning og dart er andre fritidsaktiviteter til en doven eftermiddag.

Aktive gæster kan tilmelde sig til aerobic klasser, volleyball kampe på stranden, et spil tennis på de oplyste tennisbaner (mod betaling) eller en afslappet runde minigolf med deres gruppe. Der er også en mini-club, mini-disco og legeplads for hotellets yngste feriegæster. For nydelse om aftenen kan I se levende optræden i Cocktail Bar indtil 01.00.

Centrum af Puerto del Carmen ligger kun få minutter fra dette 4-stjernede hotel og er en udendørs legeplads i sig selv. Der er et antal butikscentre, fremragende strande, windsurfing skoler og dykkercentre, og mange barer, diskoteker og restauranter, der gør dette levende resort og dets livlige strandpromenade til et godt sted for sjov på ferien. Gokarts, motorcykler, og cykeludlejning er andre fritidsaktiviteter der kan nydes. Du kan udfordre din gruppe til et spil golf på de nærliggende baner eller booke en bådtur til de uspolerede strande på Papagayo, Fuerteventura eller Isla de Lobos.

Nyd de fantastiske fiskerestauranter nær La Tiñosas havn, tag på kameltur i Timanfaya nationalpark og besøg César Manrique Foundation og de imponerende vulkanske tunneller og grotter i Jameos del Agua. Aquapark Costa Teguise er et underholdende vandland en kort køretur fra hotellet – et godt sted for ungdommelige grupper.

 
WIFI
Tjek priser og bestil online

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.