VIK Hotel San Antonio Lanzarote

Nyd den 4-stjernede komfort på VIK Hotel San Antonio på det sydlige Lanzarote. Beliggende kun få skridt fra de gyldne sandstrande på Playa de los Pocillos, ligger dette fremragende strandhotel med uendelig havudsigt og nær det livlige centrum af Puerto Del Carmen. Med den yderste kvalitet i sine enestående services, er dette 4-stjernede hotel blevet en prestige-destination på øen og en favorit blandt Lanzarote-rejsende.

VIK Hotel San Antonio er kendt for sit venlige personale, smukke omgivelser og store udvalg af faciliteter, og glæder sig over at tilbyde en idyllisk ferietilværelse under dit besøg. En udendørs terrasse bestående af tre pools, charmerende passager omgivet af velplejede haver, kanarisk-inspireret indkvartering, daglige aktiviteter samt en dejlig buffet restaurant, er nogle af funktionerne på dette hotel.

Der er et udvalg af sports- og fritidsfaciliteter for alle aldre, som to oplyste tennisbaner, minigolf bane, spillelokale og en mini-club som underholdende muligheder der kan foreslås på dette hotel. Den populære Avenida de las Playas, en lang promenade der fører til det livlige centrum af Puerto del Carmen, ligger indenfor kort afstand fra VIK Hotel San Antonio og er hjemsted for nogle af de bedste strande, butikker, diskoteker plus en imponerende samling af restauranter og barer i området.

Oplev en mindeværdig ø-ferie på det 4-stjernede VIK Hotel San Antonio.

 
WIFI
Tjek priser og bestil online

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg
  • 08home.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.