VIK Hotel San Antonio, Tias, Lanzarote

GPS Koordinater: Breddegrad 28°55'15.75"N Længdegrad 13°38'27.77"W


VIK Hotel San Antonio ligger i Tias kommunen på det sydlige Lanzarote og på den fredelige strand Los Pocillos, tæt på Puerto del Carmen. Arrecife lufthavn ligger kun 10 minutters kørsel fra dette 4-stjernede hotel.

Los Pocillos er en fredelig destination og et perfekt sted for gæster der søger afslapning og strande. Med inspirerende udsigt til havet og omgivet af et udvalg af hoteller og resorts, byder VIK Hotel San Antonio på en fremragende beliggenhed for familieferier og intime rejser.

Avenida de las Playas løberlangs Playa de los Pocillos og fører til det livlige centrum af Puerto del Carmen. De mange restauranter, barer, butikker og natklubber der ligger langs strandpromenaden, samt Playa de Matagorda og Playa Grande er store attraktioner i resortet. Der er flere dykkerkoler og windsurfing centre i nærheden.

For mange timers shopping kan du besøge Biosfera Plaza. Golfspillere kan også nyde de nærliggende golfbaner Lanzarote Golf og Costa Teguise Golf.

Natuglerne kan se frem til spændende udflugter i Puerto del Carmen, med mange tilbud i nattelivet, åbningstider til sent og vibrerende atmosfære. Centro Comercial Atlántico er beliggende på promenaden og rummer de mest populære klubber og barer i området.

For dagsudsflugter kan man besøge La Tiñosa, Puerto del Carmens traditionelle center, for de lave bygninger, fiskerestauranter, den berømte havn og den flotte udsigt til Fuerteventura og Papagayos smukke strande i horisonten. Udforsk arven efter César Manrique, øens anerkendte landskabsgeni, og besøg nogle af kunstnerens mest kendte steder.

 
WIFI
Tjek priser og bestil online

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.