Restauranter og barer

Dette 4-stjernede hotel har en international buffetrestaurant, en snack bar ved poolen og en underholdende cocktail bar der øger kvaliteten af din ferie.

Den internationale buffetrestaurant kan rumme op til 600 gæster og serverer et udvalg af lækre retter for morgenmad, frokost og middag. Temaretter, regionale opskrifter samt varme og kolde måltider vil tilfredsstille din appetit. En udendørs terrasse ved poolen og havet er også tilknyttet til denne restaurant.

Morgenmad serveres fra 07.30 til 10.30 og frokost fra 13.00 til 15.00. Om sommeren serverer restauranten middag fra 18.30 til 22.00 og åbner/lukker 30 minutter tidligere om vinteren.

Gæsterne kan nyde disse services i henhold til deres valgte indkvarteringstype.

Pool Bar ligger på hotellets hovedterrasse og serverer snacks hele dagen, samt lette frokoster. Sandwiches, hamburgers, pizzaer, salater og supper er nogle af de dejlige tilbud. Denne bar er åben fra 10.00 til 18.00.

Om aftenen kan du nyde en drink og fremragende levende underholdning i den intense atmosfære på Cocktail Bar. Nyd stjernehimlen på terrassen til lyden af levende musik og havet. Denne bar er åben mellem 17.00 og 01.00.

Roomservice kan også leveres på dette 4-stjernede hotel og serveres fra 08.00 til 22.00 (mod betaling).

 
WIFI
Tjek priser og bestil online

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
  • 04restaurant.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.