Indkvarteringer på VIK Hotel San Antonio

VIK Hotel San Antonio byder på et bredt udvalg af komfortable indkvarteringer for at sikre den ultimative afslapning på din ø-ferie.

Indbydende kanarisk dekoration, fantastiske balkoner eller terrasser, samt afslappende udsigter over havet, poolen eller haven, er nogle af de indbydende faciliteter der er inkluderet i hotellets indkvarteringer. Der er også roomservice tilgængelig.

Standard faciliteter på alle værelser og suiter inkluderer satellit tv med plasma skærm, radio via tv, musikkanaler, aircondition, direkte telefonlinje og et komplet marmorbadeværelse med hårtørrer, separat badekar og bruser. Sikkerhedsboks og minibar er også til rådighed mod betaling.

Double Rooms
Nyd have, hav og skrå havudsigt fra den møblerede terrasse eller balkon der hører til disse værelser. Dobbeltværelserne har en inspirerende kanarisk indretning, dobbeltsenge og et virkelig afslappende miljø.

Family Room
Disse værelser er ideelle for familier der søger ægte komfort og god plads. Slap af på den møblerede balkon eller terrasse og nyd feriens afslappende øjeblikke med udsigt over haven og havet. De sammensatte enkeltsenge og den dobbelte sovesofa der er inkluderet på disse værelser vil sikre et afslappende ophold.

Junior Suites
Junior suiterne med udsigt over pools og havet giver idyllisk komfort for din ferie. Inklusive et soveværelse med dobbeltseng samt et tilstødende stueområde med tv og en sovesofa, og disse moderne suiter byder også på en møbleret terrasse eller balkon.

Suites
Suiterne er perfekte for gæster der søger rummelig indkvartering med havudsigt og byder på møbleret terrasse eller balkon, soveværelse med dobbeltseng og tv, samt separat stue med dobbelt sovesofa og endnu et tv.

 
WIFI
Tjek priser og bestil online

Bestilling

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.