Lanzaroten golfkentät

Nauttikaa erityisistä VIK Hotel San Antonion tarjoamista alennuksista green fee-maksuissa ja kokeilkaa golftaitojanne Costa Teguise Golf ja Lanzarote Golf kentillä.

Costa Teguise Golf kenttä on kauniin maiseman ympäröimä koostuen merinäköaloista, rehevästä kasvistosta ja kaukaisista tulivuorista. Brittiläisen arkkitehti John Harris´in suunnittelema, tämä 18 reikäinen- par 72 kenttä sen haastavilla mutkilla ja pikkukivi maastolla tulee houkuttelemaan jokaista innokasta golfpelaajaa.

Puttausviheriö, par 3 reikäinen harjoitusalue, golftunnit ja hienostunut klubitalo joka on César Manriquen esteettiseen näkymään inspiroitu, tulevat täydentämään kokemuksenne. Tämä kaunis kenttä on lyhyen 20 minuutin ajomatkan päässä tältä neljän tähden hotellilta.

Lanzarote Golf kenttä sijaitsee Puerto del Carmenissa ja on ainoastaan 15 minuutin ajomatkan päässä VIK Hotel San Antoniosta. Pitäen hallussaan 18 reikäisen, par 72 kentän näköaloilla yli Arrecifen, Fuerteventuran ja Isla de Lobosin, tämä golfkenttä sisältää neljä par 3, neljä par 5 ja kymmenen par 4 reikää.

Golfkoulu tarjoten sekä henkilökohtaisia että ryhmätunteja, kuten myös ammattilaiskauppa, vaatteidenvaihto huone, lyöntiharjoittelualue, mailojen vuokrauspalvelu ja puttausviheriö löytyvät kaikki.

 
WIFI
Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 02random.jpg
  • 01random.jpg
  • 03random.jpg
  • 06random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.