Ryhmälomat Lanzarotella

Rikastuttakaa kokemustanne VIK Hotel San Antoniossa puhtaan lomailun muistorikkailla hetkillä.

Vapaa-aikaa löytyy tämän neljän tähden hotellin joka nurkasta, haluatte sitten oleskella mieluummin TV-huoneessa ja pelialueella, tai hemmotella sisällytetyissä ulkoilma uima-altaissa ja hyvinvointikeskuksessa. Ranskalainen keilailu, jousiammunta, kiväärillä ammunta ja tikanheitto ovat muita ajanvietteitä joista vieraat voivat nauttia laiskana iltapäivänä.

Aktiiviset vieraat voivat ilmoittautua aerobic tunneille, lentopallo peleihin rannalla, tennis peliin valaistuilla tenniskentillä (lisämaksusta) tai minigolfin ystävälliselle kierrokselle ryhmienne kanssa. Miniklubi, minidisko ja leikkikenttä ovat myös tarjolla hotellin nuoremmille lomailijaryhmille. Mukavia iltoja varten, varmistakaa että katsotte elävät esitykset ryhmänne kanssa cocktailbaarissa klo: 01.00 asti.

Puerto del Carmenin keskusta on ainostaan parin minuutin päässä tältä neljän tähden hotellilta ja sillä on aivan oma ulkoilma leikkikenttä. Joukko ostoskeskuksia, upeita rantoja, lainelautailu kouluja ja sukelluskeskuksia, yhdessä monen baarin, diskon ja ravintolan kanssa, tekevät tästä eloisasta lomakeskuksesta ja sen elävästä kävelykadusta, upea paikan lomailoa varten. Mikroautojen, moottoripyörien ja pyörien vuokraus ovat muita vapaa-ajan aktiviteettejä joista voi nauttia. Haastakaa ryhmänne pelaamaan golfia läheisillä kentillä ja varatkaa lauttamatka Papagayon turmeltumattomille rannoille, Fuerteventuralle ja Isla de Lobosiin.

Hemmotelkaa uskomattomilla äyriäisruoilla lähellä La Tiñosan satamaa, menkää kamelin ratsastusretkelle Timanfayan luonnonpuistossa ja käykää César Manrique säätiössä, kuten myös Jameos del Aguan vaikuttavissa tulivuoriperäisissä tunneleissa ja sen luolissa.. Aquapark Costa Teguise on viihdyttävä vesipuisto vain lyhyen ajomatkan päässä hotellilta – idyllinen suunnitelma nuorenmielisille ryhmillenne.

 
WIFI
Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 06random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 04random.jpg
  • 03random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.