VIK Hotel San Antonio Lanzarote

Nauttikaa neljän tähden mukavuudesta VIK Hotel San Antoniossa Lanzaroten eteläosassa. Sijoitettu vain parin askeleen päähän Playa de los Pocillosin kulta hiekkaisesta merenrannasta, tämä erinomainen hotelli rannan äärellä sijaitsee loputtomien merinäköalojen edessä lähellä Puerto del Carmenin vilkasta keskustaa. Ylpeillen äärimmäisellä laadulla läpi sen erinomaisten palvelujen, tästä neljän tähden hotellista on tullut arvostettu kohde saarella ja suosikki Lanzaroten matkustajien keskuudessa.

Tunnettu sen ystävällisestä henkilökunnasta, kauniista ympäristöstä ja laajasta valikoimasta tiloja, VIK Hotel San Antonio tarjoaa tyytyväisenä idyllisen lomaelämän tyylin käyntinne ajaksi. Ulkoilma terassi joka koostuu kolmesta uima-altaasta, viehättävät polut jotka on koristeltu hoidetuilla puutarhoilla, Kanariansaarista inspiroitu majoitus, päivittäiset aktiviteetit, kuten myös herkullinen bufettiravintola, ovat osa ominaisuuksia joilla tämä hotelli ylpeilee.

Valikoima urheilu- ja vapaa-ajan tiloja kaiken ikäisille, kuten myös kaksi valaistua tenniskenttää, minigolf kenttä, pelihuone ja miniklubi, ovat tämän hotellin suosittelemia viihdyttäviä vaihtoehtoja. Suosittu Avenida de las Playas, laaja kävelykatu joka vie Puerto del Carmenin vilkkaaseen keskustaan, sijaitsee lyhyen matkan päässä VIK Hotel San Antoniosta ja siellä on osa alueen parhaita rantoja, kauppoja, diskoja sekä monivivahteiselle valikoimalle ravintoloita ja baareja.

Kokekaa muistorikas pakopaikka saarella neljän tähden VIK Hotel San Antoniossa.

 
WIFI
Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg
  • 08home.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.