VIK Hotel San Antonio. Tias, Lanzarotella

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28°55'15.75"N Pituusaste 13°38'27.77"W


VIK Hotel San Antonio sijaitsee Tíasin kunnassa Lanzaroten eteläosassa ja Los Pocillosin rauhallisella rannalla, lähellä Puerto del Carmen. Arrecifen lentokenttä löytyy vain lyhyen 10 minuutin ajomatkan päässä tältä neljän tähden hotellilta.

Los Pocillos on rauhallinen kohde ja täydellinen paikka rentoutumista etsiville kävijöille ja innokkaille rannoista pitäville ihmisille. Inspiroivilla näköaloilla yli meren ja monien hotellien ja lomakeskuksien ympäröimä, VIK Hotel San Antonio ylpeilee ensisijaisesta puitteesta perhelomille ja intiimeille lepopaikoille.

Avenida de las Playas kulkee Playa de los Pocillosia pitkin ja johtaa Puerto del Carmenin hälisevään keskustaan. Lukemattomat ravintolat, baarit, kaupat ja yöklubit jotka ovat tällä meren äärellä kulkevalla kävelykadulla, kuten myös Playa de Matagorda ja Playa Grande ovat keskeisiä nähtävyyksiä lomakeskuksessa. Useat sukelluskoulut ja lainelautailu keskukset löytyvät myös läheltä.

Jos haluatte tehdä tuntitolkulla kiireettömiä ostoksia, käykää Biosfera Plazassa. Golfaajat voivat myös nauttia läheisillä Lanzarote Golf ja Costa Teguise Golf kentillä.

Yökyöpelit voivat odottaa jännittäviä käyntejä Puerto del Carmenissa, johtuen sen monista yöelämä vaihtoehdoista, myöhäisistä sulkemisajoista ja eloisasta ilmapiiristä. Centro Comercial Atlántico sijaitsee kävelykadulla ja siellä on alueen suosituimmat klubit ja baarit.

Päivämatkaajat tulevat nauttimaan käydessään La Tiñosassa, Puerto del Carmenin perinteisessä keskustassa, johtuen sen matalista rakennuksista, äyriäisravintoloista, tunnetusta satamasta ja viehättävistä näköaloista yli kauempana olevien Fuerteventuran ja Papagayon taivaallisten rantojen. Tutkikaa César Manriquen perintöä, saaren arvostettu maisemanero, ja käykää joillakin taiteilijan ikonisimmilla paikoilla.

 
WIFI
Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.