Ravintolat ja baarit

Tässä neljän tähden hotellissa on kansainvälinen bufettiravintola, uima-altaan vieressä oleva välipalabaari ja cocktail viihdebaari lisäämään käyntinne mukavuutta.

Kansainväliseen bufettiravintolaan mahtuu 600 vierasta ja se tarjoilee valikoiman herkullisia vaihtoehtoja aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi. Teemaruoat, paikalliset reseptit, yhdessä sekä lämpimien että kylmien ruokien kanssa, tulevat varmasti tyydyttämään ruokahalunne. Ulkoilma terassi avautuen yli ulkoilma uima-altaiden ja meren on myös yhdistetty tähän ravintolaan.

Aamiainen tarjoillaan klo: 07.30–10.30 ja lounas klo: 13.00–15.00. Kesällä, tämä ravintola tarjoilee illallisen klo: 18.30–22.00 ja aukeaa/sulkee 30 minuuttia aikaisemmin talvella.

Vieraat voivat nauttia näistä palveluista heidän majoitustyyppinsä mukaan.

Allasbaari sijaitsee hotellin pääterassilla ja tarjoilee välipaloja päiväsaikaan, kuten myös kevyitä lounaita. Voileivät, hampurilaiset, pizzat, salaatit ja keitot, ovat osa tarjolla olevista herkullisista vaihtoehdoista. Tämä baari on avoinna klo: 10.00–18.00.

Illalla, nauttikaa drinkistä ja erinomaisesta viihteestä cocktailbaarin eloisassa ilmapiirissä. Ihailkaa tähtiä täynnä olevaa taivasta tämän baarin ulkoilma terassilla, samalla kun tuudittaudutte elävän musiikin ja valtameren ääneen. Tämä baari on avoinna klo: 17.00–01.00.

Tämä neljän tähden hotelli ehdottaa myös huonepalvelua ja se voidaan tarjota klo: 08.00–22.00 (lisämaksusta).

 
WIFI
Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
  • 04restaurant.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.