VIK Hotel San Antonion majoitus

VIK Hotel San Antonio esittelee laajan valikoiman mukavaa majoitusta takaamaan että lepopaikkanne saarella on äärimmäisen rentouttava.

Tervetulleeksi toivottava Kanariansaarten tyylinen sisustus, uskomattomat parvekkeet tai terassit, yhdessä rentouttavien näköalojen kanssa yli meren, uima-altaiden tai puutarhojen ovat osa tervetulleeksi toivottavista ominaisuuksista hotellin majoituksessa. Huonepalvelu on myös saatavilla.

Kaikkien huoneiden ja sviittien standardi tilat sisältävät satelliitti-TV:n plasmanäytöllä, radion TV:n kautta, musiikkikanavat, ilmastoinnin, suoravalinta puhelimen ja täydellisen marmorikylpyhuoneen hiustenkuivaajalla, erillisellä kylpyammeella ja suihkulla. Kassakaappi ja minibaari ovat myös saatavilla lisämaksusta.

Kahden hengen huoneet
Nauttikaa näköaloista yli puutarhan, meren ja sivuttaisista merinäköaloista näihin huoneisiin yhdistetyltä kalustetulta terassilta tai parvekkeelta. Näissä kahden hengen huoneissa on Kanariansaarista inspiroitu sisustus, kahden hengen sänky ja todella rauhoittava ilmapiiri.

Perhehuoneet
Nämä huoneet ovat ihanteelliset matkustaville perheille jotka etsivät todellista mukavuutta ja tilavuutta. Oleskelkaa kalustetulla parvekkeella tai terassilla ja ihailkaa tyyniä lomahetkiä näköaloilla yli puutarhan ja meren. Näihin huoneisiin sisällytetty vierekkäinen tuplasänky ja kahden hengen sohvasänky takaavat että käyntinne on levollinen.

Juniorisviitit
Avautuen yli uima-altaiden ja meren, juniorisviitit tarjoavat idyllisen mukavuuden lomallenne. Sisältäen makuuhuoneen kahden hengen sängyllä, kuten myös yhdistetyn olohuoneen TV:llä ja sohvasängyllä, nämä uudenaikaiset sviitit ylpeilevät myös kalustetulla terassilla tai parvekkeella.

Sviitit
Täydellinen kävijöille jotka etsivät tilavaa majoitusta merinäköaloilla, sviiteissä on terassi tai parveke, makuuhuone kahden hengen sängyllä ja TV;llä, yhdessä erillisen olohuoneen kanssa sohvasängyllä ja toisella TV:llä.

 
WIFI
Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.