Lanzarote Golfbanen

Profiteer van de speciale kortingen op de toegang tot de green die wordt geboden door het VIK Hotel San Antonio en test uw golfvaardigheden op de banen van Costa Teguise Golf en Lanzarote Golf.

De Costa Teguise Golfbaan wordt omringd door een schitterend landschap met zeezicht, weelderige vegetatie en vulkanen in de verte. Deze 18 holes tellende par 72 baan, die werd ontworpen door de Britse architect John Harris, heeft uitdagende glooiingen en het terrein vormt een uitdaging voor elke golfliefhebber.

Een green, par 3 hole oefengebied, golflessen en een chic clubhuis ge├»nspireerd door de visie van C├ęsar Manrique, maakt uw ervaring compleet. Deze prachtige baan ligt op een kleine 20 minuten rijden van dit 4-sterrenhotel.

De Lanzarote Golfbaan ligt in Puerto del Carmen, op maar 15 minuten rijden van het VIK Hotel San Antonio. Met een 18 hole, par 72 baan met uitzicht op Arrecife, Fuerteventura en Isla de Lobos, heeft deze baa nook vier par 3, vier par 5 en tien par 4 holes.

U treft er ook een golfschool die zowel individuele als groepslessen verzorgt, een pro-shop, kleedkamer, een oefenafslagplaats, verhuur van clubs en een green.

 
WIFI
Check tarieven en boek online

Snelboeker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 04random.jpg
  • 06random.jpg
  • 02random.jpg
  • 01random.jpg
  • 05random.jpg
  • 03random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.