Grupperferier på Lanzarote

Gjør din opplevelse av VIK Hotel San Antonio enda bedre med minneverdige øyeblikk og feriemoro.

Fristidstilbud finnes i hvert hjørne på dette 4-stjerners hotellet, enten du foretrekker å slappe av på TV-rommet eller spilleområde, eller nyte utendørs bassenger og velværesenteret. Fransk boule, bueskyting, rifleskyting og dart er noen av de tidsfordrivende aktivitetene gjestene kan nyte på en lat ettermiddag.

Aktive gjester kan registrere seg for er aerobicklasser, volleyballkamper på stranden, en runde tennis på den flombelyste tennisbanen (ekstra kostnad) eller en runde minigolf med vennene. En miniklubb, minidisco og en lekeplass er også tilgjengelig for hotellets yngste gjester. For lystbetonte kvelder kan du få med deg levende underholdning sammen med dine venner på Cocktailbaren fram til 01.00.

Sentrum av Puerto del Carmen ligger kun noen minutter unna dette 4-stjerners hotellet, og er en utendørs lekeplass. En rekke kjøpesentre, flotte strender, windsurfingskoler og dykkesentre, samt mange barer, diskoteker og restauranter gjør dette livlige feriestedet, og den livlige strandpromenade til et utmerket sted for feriemoro. Gokart, leie av motorsykkel og sykkel er andre fritidsaktiviteter dere kan nyte. Utfordre din gruppe til et slag golf på den nærliggende banen og bestill en fergetur til Papagayos uberørte strender, Fuerteventura og Isla de Lobos.

Unn deg fantastisk sjømat i nærheten av La Tiñosas havn, gå i kamelspor i nasjonalparken Timanfaya og besøke César Manrique Foundation, samt imponerende, vulkanske tunneler av Jameos del Agua og dens grotter. Vannparken Costa Teguise er en underholdende vannpark som ligger en kort kjøretur unna hotellet – et idyllisk sted for ungdommelige grupper.

 
WIFI
Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 06random.jpg
  • 02random.jpg
  • 05random.jpg
  • 04random.jpg
  • 03random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.