VIK Hotel San Antonio Lanzarote

Kos deg med 4-stjerners komfort på VIK Hotel San Antonio som ligger sør på Lanzarote. Kun et skritt unna den blankpussede kysten av Playa de los Pocillos ligger dette flotte hotellet ved strandpromenaden, med endeløs havutsikt og nær det livlige sentrum i Puerto del Carmen. Med den beste kvalitet gjennom sine enestående tjenester, har dette 4-stjerners hotellet blitt en prestisjefylt destinasjon på øya, og en favoritt blant reisende til Lanzarote.

Hotellet er berømt for sitt vennlige personale, vakre omgivelser og et bredt utvalg av fasiliteter. VIK Hotel San Antonio har gleden av å tilby en idyllisk ferielivsstil i løpet av besøket ditt. En utendørs terrasse som består av tre bassenger, sjarmerende passasjer utsmykket med velstelte hager, kanariskinspirert overnatting, daglige aktiviteter og en herlig bufférestaurant, er noen av tingene dette hotellet kan skryte av.

Et utvalg av sports- og fritidstilbud for folk i alle aldre, for eksempel to flombelyste tennisbaner, en minigolfbane, et spillerom og en miniklubb er noen av underholdningsalternativer dette hotellet kan tilby. Den populære gaten Avenida de las Playas er en omfattende promenade som fører til det pulserende sentrumet i Puerto del Carmen. Det ligger innen kort avstand fra VIK Hotel San Antonio og er hjemmet til noen av de beste strendene, butikkene, diskotekene og tilbyr en stor samling av restauranter og barer i området.

Opplev en minneverdig øyretrett på 4-stjerners VIK Hotel San Antonio.

 
WIFI
Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg
  • 08home.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.