VIK Hotel San Antonio. Tias, Lanzarote

GPS Koordinater: Breddegrad 28°55'15.75"N Lengdegrad 13°38'27.77"W


VIK Hotel San Antonio ligger i kommunen Tías sør på Lanzarote, på den fredelige stranden Los Pocillos, i nærheten av Puerto del Carmen. Arrecife lufthavn ligger kun en 10-minutters kjøretur unna dette 4-stjerners hotellet.

Los Pocillos er et fredelig reisemål, og en perfekt match for besøkende som ønsker å slappe av og som er ivrige strandløver. Med inspirerende utsikt over sjøen og omgitt av en rekke hoteller og feriesteder kan VIK Hotel San Antonio skilte med en flott beliggenhet for familieferier og intime reiser.

Avenida de las Playas går langs Playa de los Pocillos som fører til det travle sentrum i Puerto del Carmen. De mange restaurantene, barene, butikkene og nattklubbene som ligger langs denne strandpromenaden, for ikke å nevne Playa de Matagorda og Playa Grande er fokale attraksjonene på dette feriestedet. Flere dykkeskoler og windsurfingsentre ligger også i nærheten.

For endeløse timer med avslappende shopping kan du besøke Biosfera Plaza. Golfere kan også kose seg på den nærliggende golfbanen Lanzarote Golf og Costa Teguise.

Natteravnere kan se frem til spennende turer til Puerto del Carmen som har mange utesteder å by på, som alle stenger sent og tilbyr en livlig atmosfære. Handlesenteret Atlantico ligger på promenaden, og er hjemmet til områdets mest populære klubber og barer.

Dagsturister kan glede seg over å besøke La Tiñosa, Puerto del Carmens tradisjonelle sentrum, som er kjent for sine lave bygninger, sjørestauranter, den berømte havnen og fascinerende utsikt over Fuerteventura og Papagayos himmelske strender som ligger i det fjerne. Utforsk arven etter César Manrique, øyas anerkjente landskapsgeni og besøke noen av kunstnerens mest kjente steder.

 
WIFI
Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.