Restauranter og barer

Dette 4-stjerners hotellet tilbyr en internasjonal bufférestaurant, en snackbar ved bassenget og en underholdende cocktailbar for å gi deg mest mulig glede under oppholdet ditt.

Den internasjonale bufférestauranten har plass til opptil 600 gjester og serverer en rekke deilige alternativer til frokost, lunsj og middag. Tematiske retter, regionale oppskrifter, samt både varme og kalde retter vil garantert tilfredsstille din appetitt. En utendørs terrasse som er vendt mot utendørs bassenger og sjøen finnes også på denne restauranten.

Frokost blir servert mellom 07.30 og 10.30 og lunsj fra 13.00 til 15.00. I løpet av sommeren serverer restauranten middag mellom 18.30 og 22.00 og åpner/stenger 30 minutter tidligere om vinteren.

Gjester kan nyte disse tjenestene i henhold til deres innkvarteringstype.

Bassengbaren ligger på hotellets viktigste terrasse og serverer snacks i løpet av dagen, så vel som lette lunsjer. Smørbrød, hamburgere, pizza, salater og suppe er noen av de herlige alternativene som tilbys. Denne baren er åpen fra 10.00 til 18.00.

På kvelden kan du nyte en drink og levende underholdning i den livlige atmosfæren på Cocktailbaren. Setter pris på den stjernefylte himmelen ute på terrassen i denne baren, samtidig som du lytter til lyden av levende musikk og havet. Denne baren er åpen mellom 17.00 og 01.00.

Romservice er også tilgjengelig på dette 4-stjerners hotellet og holder åpent mellom 08.00 og 22.00 (ekstra kostnad).

 
WIFI
Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01restaurant.jpg
  • 02restaurant.jpg
  • 03restaurant.jpg
  • 04restaurant.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.